logo-sociale-alliantie6

Aan de keukentafel

Verslag van gesprekken met arme huishoudens in Zwolle

Keukentafel A5 ring 1 grootDe gemeente Zwolle bindt de strijd aan met armoede in de stad. Het beleid is erop gericht om Zwolle op termijn armoedevrij te maken. De bijdragen die de gemeente kan leveren om dat doel te bereiken zijn vastgelegd in de nota ‘Van kwetsbaar naar weerbaar. Armoedebeleid 2008-2011’.

Daaraan moet nog worden toegevoegd welke bijdragen de Zwolse samenleving kan leveren om een einde te maken aan de armoede in de stad. Daarbij wordt armoede niet beperkt tot een probleem van individuele mensen, maar omschreven als een maatschappelijk vraagstuk dat heel de samenleving aangaat. De oplossing van dit vraagstuk vraagt een gezamenlijke inzet van burgers en maatschappelijke organisaties.
‘Aan de keukentafel. Verslag van gesprekken met arme huishoudens in Zwolle’ verscheen in het kader van het project Zwolle Armoedevrij.

Tekst en uitvoering: Raf Janssen en Wilma Kuiper
Ontwerp: Hans Dienaar bNO

Bestellen of downloaden

Klik hier om 'Aan de keukentafel' te downloaden als pdf-document.

De publicatie is ook als boek te bestellen, voor € 12,50. Graag een mail met vermelding van ‘Boek Keukentafel’ en uw adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisaties ontvangen een factuur bij de levering.

Afdrukken

Deel deze pagina via sociale media

logo armoede live 10jaarlater

logo expeditie sociale cooperatie

Adres

t.a.v. Amel Namane/ Sociale Alliantie
p/a FNV
Correspondentie per mail heeft de voorkeur:

mailadres2

Volg ons op sociale media