logo-sociale-alliantie6

Ab Harrewijn Prijs zoekt nominaties en donaties

Voor editie 2021

logo ahp roodDe uitreiking van de Ab Harrewijn Prijs 2021 is i.v.m. de beperkingen vanwege de coronaepidemie verplaatst: de bijeenkomst vindt nu plaats op 18 september in de middag vanaf 15.00 uur in de Pauluskerk te Rotterdam. Voordrachten kunnen ingestuurd worden tot 1 mei.

De Ab Harrewijn Prijs is sinds 2002 actief. Elk jaar worden vijf initiatieven van onderop voor mensen met een nood beloond met een nominatie en een geldbedrag. De Ab Harrewijn Prijs 2020 is gegaan naar Nuran Florissen-Kapikiran van het Deventerse initiatief 'Vrouwen voor Elkaar'. Vrouwen voor Elkaar is een plek waar vrouwen uit allerlei culturen samenkomen voor verschillende activiteiten en om ervaringen uit te wisselen.

Nomineren

De jury zoekt voor de editie 2021 initiatiefrijke mensen die op originele wijze schijnbare tegenstellingen overbruggen en mensen bijeenbrengen om noden of belemmeringen weg te nemen of initiatieven om samen vooruit te komen te organiseren. Iedereen die een inspirerend initiatief kent, solidair, creatief, wijzend op een nood of een taboe in de samenleving, wordt opgeroepen de jury daarop te attenderen, liefst vergezeld van zo uitgebreid mogelijke informatie, zoals een website of jaarverslag. U kunt het initiatief, de hulprijke mens, het ondernemende project per mail voordragen voor 1 mei 2021 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doneren

Als u de uitreiking van de Ab Harrewijn Prijs wilt ondersteunen met een donatie, dan is uw gift van harte welkom. De Ab Harrewijn Prijs is erkend als algemeen nut beogende instelling (anbi). Giften zijn welkom op NL94-INGB-0009.6443.96 ten name van Stichting Ab Harrewijn Prijs te Rotterdam. U kunt u voor uw donatie en gift aanmelden op de nieuwsbrief van de Ab Harrewijn Prijs op: www.abharrewijnprijs.nl

Afdrukken

Deel deze pagina via sociale media

logo armoede live 10jaarlater

logo expeditie sociale cooperatie

Adres

t.a.v. Amel Namane/ Sociale Alliantie
p/a FNV
Correspondentie per mail heeft de voorkeur:

mailadres2

Volg ons op sociale media