logo-sociale-alliantie6

‘Tussen wil en wet 2018’ - Werken aan werk voor iedereen!

Landelijke inspiratie- en kennisdag 28 september 2018

Movisie, Cordaid, Stimulansz en het net opgerichte Landelijk Netwerk Sociaal Coöperatief Ondernemen (LANSCO) nodigen u van harte uit voor de landelijke inspiratie- en kennisdag: ‘Tussen wil en wet 2018’ op vrijdag 28 september in Utrecht.
In samenwerking met de Sociale Alliantie en StadsLAB033 delen we met elkaar inspirerende voorbeelden, ervaringen en initiatieven om werk voor iedereen – dus ook voor mensen met een uitkering - mogelijk te maken.

Wanneer: vrijdag 28 september 2018 van 10:00-17:00 uur
Waar: Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht
Voor wie: medewerkers en bestuurders van gemeenten, professionals werkzaam in het sociale domein, financiers en andere geïnteresseerden.

We delen we met elkaar inspirerende voorbeelden, ervaringen en initiatieven om werk voor iedereen mogelijk te maken. Bovendien blijkt er heel veel mogelijk om dit ook voor mensen met een uitkering binnen de grenzen van de huidige wet- en regelgeving te realiseren. Deze bijeenkomst is een vervolg op de vorig jaar gehouden conferentie: ‘Tussen wil en wet, ondernemen met een uitkering’.

Meedoen, het benutten van eigen kracht, dragen van eigen verantwoordelijkheid. Het zijn voor mensen belangrijke elementen voor een gelukkig en zinvol leven. Ook voor wie dit minder vanzelfsprekend is omdat de arbeidsmarkt een grote afstand heeft tot deze mensen. Wanneer deze mensen hier zelf vorm en inhoud aan kunnen geven ontstaan er prachtige initiatieven met veel energie en resultaat!

Praktijkvoorbeelden, inspirerende visies en verhalen

Laat je inspireren en kom op 28 september naar de bijeenkomst. Op deze dag staan vooral de praktijkvoorbeelden centraal: hoe werkt het en wat is daarvoor nodig? Daarnaast delen we met u inspirerende visies en verhalen. Jos Verhoeven, algemeen directeur Start Foundation, deelt zijn visie op de parallelle arbeidsmarkt. Ook reiken we instrumenten en aanpakken aan die je kunt inzetten voor nieuwe werkwijzen en het durven benutten van de ruimte binnen de wet- en regelgeving. En natuurlijk hebben we aandacht voor onderzoek van de impact en maatschappelijk effect van al deze mooie initiatieven.

Aanmelden, kosten en meer informatie

Aanmelden kan op de website van Movisie. Kosten bedragen € 150,- (ex. btw). Dit is inclusief koffie, thee, lunch, netwerkborrel en een voucher van € 10,- te besteden op de ‘markt’ bij één van de sociale coöperaties. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!
Meer informatie? Neem contact op met Mirjam Andries van Movisie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 554 406 31.

Lees meer >

 

Deel deze pagina via sociale media

logo armoede live 10jaarlater

logo expeditie sociale cooperatie

Adres

t.a.v. Gerard van Santen / Sociale Alliantie
p/a CNV
Postbus 2475
3500 GL Utrecht
Correspondentie per mail heeft de voorkeur:

mailadres2

Volg ons op sociale media