logo-sociale-alliantie6

Expertbijeenkomst sociale coöperaties

Breda, donderdag 14 december 2017, 13.00 - 16.00 uur

schepje

Een aantal burgers heeft zich verzameld om zelf de zorg voor bestaanszekerheid ter hand te nemen. Wij noemen deze burgerinitiatieven ‘sociale coöperaties’. Ze streven naar meer eigen regie en kwaliteit van leven. Als collectief werken ze daarin samen, elk vanuit hun eigen ‘deskundigheid’, noden en behoeften, om bestaanszekerheid veilig te stellen, voor zichzelf, voor elkaar en voor anderen.

De gemeente Breda wil deze initiatieven die ruimte en tijd geven. Wat is daarvoor nodig? Wat zijn daarvan de gevolgen voor de organisatie van het sociaal domein zoals we dat nu kennen? Hoe ziet het nieuwe vakmanschap dat daarvoor nodig is eruit? Wat is de impact van dit soort initiatieven op de verhouding tussen overheid en burgers en tussen burgers onderling? Die vragen staan centraal op de bijeenkomst op 14 december, 13.00 - 16.00 uur. Met sociale coöperaties en vertegenwoordigers van diverse organisaties uit het sociaal domein.
Graag nodigen de Gemeente Breda en de Sociale Alliantie u uit voor deze bijeenkomst.

Klik hier om meer te lezen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om aan te melden. Of bel met Nicole Estejé 06 12 99 41 88. Nadere informatie ontvangt u na uw aanmelding.

Deel deze pagina via sociale media

logo armoede live 10jaarlater

logo initiatief nu

logo expeditie sociale cooperatie

Adres

Stimulansz
t.a.v. Ger Ramaekers / Sociale Alliantie
Postbus 2758
3500 GT Utrecht

mailadres2

Volg ons op sociale media